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Conformation Transition Kinetics of Silk Fibroin in Aqueous Solution Explored Using Circular Dichroism Spectroscopy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Single-dose oral toxicity study of genetically modified silkworm expressing EGFP protein in ICR mouse
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .03
Composition Analysis of Silkworm Powder by Preparation Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Development of decomposition products of silkworm fed with Cudrania tricuspidata leaves for improvement of vascular health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Heat Treatment Did Not Affect on the Biological Safety and Lipid Composition of Silkworm Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antidiabetic function and Chemical Composition of Silkworm Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Study on the effect of high blood pressure and blood cholesterol from silkworm peptides using hydrolysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physicochemical Properties of Meat Batter Added with Edible Silkworm Pupae (Bombyx mori) and Transglutaminase
한국축산식품학회지
2017 .01
Comparative Study of Functional Components of Silkworms and Mulberry Leaves: Impact of Varieties and Leaf Parts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Functional Effects of Steamed Mature Silkworm Powder, Bombyx mori
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Functional Properties of Hydrolysate from Silkworm Fed Cudrania tricuspidata Leaf
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
천연 건강식품인 누에의 과거, 현재 그리고 미래
식품과학과 산업
2022 .06
효소처리 누에 분말의 생리 활성에 관한 연구
한국식품과학회지
2022 .02
Assessment of Correlation between Soil Chemical Properties and Plant Nutrient Contents: Silkworn Thorn (Cudrania tricuspidata) On-Farm Survey
한국토양비료학회지
2022 .11
Streptozotocin 유발 당뇨모델을 이용한 건조누에 동충하초의 항당뇨 효과
한국식품영양학회지
2017 .08
Bombyx mori (Silkworm) Improves Non-Alcoholic Fatty Liver Disease in High Fat Diet-Fed Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Silkworm Dropping Extract Regulate Food Allergic Symptoms via Inhibition of Th2-related Responses in OVA-induced Food Allergy Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Free radical scavenging and hypocholesterolemic effects of silkworm larvae according to extraction methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Protein Hydrolysate of Silkworm Pupa Prevents Memory Impairment Induced by Oxidative Stress in Scopolamine-Induced Mice via Modulating the Cholinergic Nervous System and Antioxidant Defense System
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .12
Silkworm Nanoparticles Reverse Dysfunctions of Pancreas and Improve Hyperglycemia and Dyslipidemia in C57BL/6J db/db Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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