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직냉식 냉장고의 과냉각 저장을 위한 항온 특성 개선 연구
산업식품공학
2019 .01
Effects of Anti-browning Agents on Browning Related Enzyme Activities in Salted Chinese Cabbage During Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
국내 절임배추 산업 현황 및 연구 개발 동향
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Effect of Zeolite Application on Growth and Yield of Chinese Cabbage and Chemical Properties of Soil Under Greenhouse Cultivation
한국토양비료학회지
2015 .06
소금의 종류와 소금의 건강기능성
식품산업과 영양
2023 .12
Classification by the amino acid analysis on the Korean and Chinese Cabbage Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Salting Solution Enriched in Maltodextrin and Grape Seed Extract for Improving the Quality of Salted Shredded Chinese Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Hurdle Enhancement of Chlorine Dioxide and Citric Acid Antimicrobial Efficacy on Salted Chinese Cabbage during Cold Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Growth and salting properties influenced by culture methods, cultivars and storage packaging of kimchi cabbage (Brassica rapa) in spring
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Quality Characteristics of Salted Kimchi Cabbage Prepared with Fall Kimchi Cabbage Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
월동배추의 현장 저장 사례 및 봄 작형 배추와의 생육과 절임 특성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Antioxidant Activity of Red Chinese Cabbage Extracts and Their Color Properties according pH
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Salted kimchi cabbage quality standardization and hygiene enhancement technology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
절임배추 및 김치 양념의 저장기간 중 품질 특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .08
Salt Tolerant Microorganisms Mitigate Salt Stress in Chinese Cabbage by Restoring Photosynthetic Machinery
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2023 .10
The effects of Diniconazole-5 on the growth of early summer production in Kimchi cabbage (Chinese cabbage) (Brassica rapa L.)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
Comparative Analysis of Thermal, Acid, and UV-C treatments on the Shelf-Life and Quality of Salted Kimchi Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antimicrobial Activity of Chinese Cabbage Crude Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
엑셀프로그램을 이용한 배추 모형
한국농림기상학회 학술발표논문집
2018 .01
Characteristics of the microbial contamination on Chinese cabbage in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
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