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Quality Characteristics of Salted Kimchi Cabbage Prepared with Fall Kimchi Cabbage Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Application of Pallet-Unit Storage System to Improve the Shelf Life of Chinese Cabbages for Kimchi Production
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Classification by the amino acid analysis on the Korean and Chinese Cabbage Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Variation in the functional compounds of molten salt Kimchi during fermentation
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .03
절임배추 및 김치 양념의 저장기간 중 품질 특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .08
Quality Analyses of Kimchi Prepared with Different Salt Type and Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Survival of Pathogenic E. coli in Low Salt Cabbage Kimchi During Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparative Analysis on the Characteristics of Kimchi Regarding to Kimchi Preparations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Extending the Shelf life of Kimchi with Lactic Acid Bacteria as a Starter Culture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The effects of Diniconazole-5 on the growth of early summer production in Kimchi cabbage (Chinese cabbage) (Brassica rapa L.)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
월동배추의 현장 저장 사례 및 봄 작형 배추와의 생육과 절임 특성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
기체교환이론에 의한 배추 잠재모형 개발
한국농림기상학회 학술발표논문집
2017 .01
Effect of Clove Powder Addition on The Quality Characteristics and Shelf-life of Kimchi Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
Quality Characteristics of Cabbage Kimchi Using a Different Processing of Radish and Pear
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of Kimchi Juice Extracted from Fresh or Ripened Cabbage Kimchi on the Decomposition of Pesticide
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Application of Image Analysis for Monitoring Water Stress in Kimchi Cabbage Seedlings
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Bacterial Population Dynamics of Korean Cabbage Kimchi with Different Jeotgal, Salt-fermented Seafood
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Optimization of Kimchi Seasoning ingredients with Green Leaf of Chinese Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Enhancing Food Quality of Chinese Cabbage Kimchi by Adding Oyster Shell Powder
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
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