지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Changes in chemical properties of Kimchi prepared with different salt-fermented seafood
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Characteristics of Salted Kimchi Cabbage Prepared with Fall Kimchi Cabbage Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Role of Jeotgal, a Korean Traditional Fermented Fish Sauce, in Microbial Dynamics and Metabolite Profiles During Kimchi Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Fermentation Characteristics of Kimchi with Jeotgal Alternative Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effects of Characteristics of Jeotgal on the Volatile Compound and Quality Properties of Kimchi during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Survival of Pathogenic E. coli in Low Salt Cabbage Kimchi During Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
절임배추 및 김치 양념의 저장기간 중 품질 특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .08
Comparative Analysis of Thermal, Acid, and UV-C treatments on the Shelf-Life and Quality of Salted Kimchi Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Variation in the functional compounds of molten salt Kimchi during fermentation
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .03
Classification by the amino acid analysis on the Korean and Chinese Cabbage Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Analyses of Kimchi Prepared with Different Salt Type and Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
수산물의 비타민 B12 분석을 위한 Pepsin-Assisted Extraction 및 Immunoaffinity-HPLC/DAD 분석법의 유효성 검증
한국식품영양과학회지
2018 .02
The effects of Diniconazole-5 on the growth of early summer production in Kimchi cabbage (Chinese cabbage) (Brassica rapa L.)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
월동배추의 현장 저장 사례 및 봄 작형 배추와의 생육과 절임 특성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
기체교환이론에 의한 배추 잠재모형 개발
한국농림기상학회 학술발표논문집
2017 .01
Differential anticancer effect of fermented squid jeotgal due to varying concentrations of soymilk additive
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
한국의 대인도 수산물 수출 확대 방안
해양정책연구
2022 .12
Effects of Kimchi Juice Extracted from Fresh or Ripened Cabbage Kimchi on the Decomposition of Pesticide
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Diversity and community analysis of fermenting bacteria isolated from eight major Korean fermented foods using arbitrary-primed PCR and 16S rRNA gene sequencing
Applied Biological Chemistry
2015 .01
0