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Comparison of the Postharvest Quality on Hardy Kiwifruit Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Comparative Responses of Fruit Quality Attributes and Targeted Metabolites in Cold-stored Hardy Kiwifruit at Different Storage Temperatures
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Effect of Polyphenol Oxidase Activity and Total Phenolic Content on Browning and Quality of Dried-Persimmon According to Maturity Degree of Astringent Persimmon
경북대농학지
2015 .01
Quality Evaluation of Commercial Unripe Apple Powders
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Days after full bloom (DAFB)-based Fruit Maturity Differentially Affects Fruit Quality Attributes, Primary Metabolites, and Storage Disorders in Cold-stored Hardy Kiwifruit
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Comparison of Fruit Quality and Polar Metabolite profiling of Naturally- or Exogenous Ethylene-induced Ripe Kiwifruit
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
최근 중국 다래 연구와 산업 동향과 시사점
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Antioxidant Activity and Mineral Content of Unripe Apples Grown in Gangwon-Do
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Understanding tissue specific the microbial communities of kiwifruit
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Localization of ripe tomato bunch using deep neural networks and class activation mapping
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .09
미숙 무화과 추출물을 이용한 분무건조 분말의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .06
인공수분이 토종다래의 수정 및 과실품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
후숙시기 동안 참다래의 품질, 기능성 및 액티니딘 함량 변화 조사
Food Science and Preservation
2016 .06
Kiwifruit: Antioxidant and Neuroprotection
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Optimal Extraction of Functional Components and Secondary Metabolite Production to Develop High Value-added Products Using Unripe Mandarin in Jeju Island
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Inhibition of Hardy Kiwifruit (Actinidia Aruguta) Ripening by 1-methylcyclopropene During Cold Storage and Anticancer Properties of the Fruit Extract
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Fruit Developmental Characteristics in Kiwifruits Growing in Jeju Region
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Fruiting Charateristics and Organic Acid Content of Hardy kiwifruit (Actinidia arguta) Cultivar
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
Effect of 1-MCP and Temperature on Quality Changes of Red-Fleshed Kiwifruit
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Pre-harvest Ca-chitosan Application Increases the Weight of ‘Garmrok’ Kiwifruit and Influences the Postharvest Quality during Cold Storage
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
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