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Plant Biotechnology Reports
2023 .04
Identification of Quantitative Trait Loci for Fruit Traits and Disease Resistance Via a Genome-wide Association Study in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Identification of Quantitative Trait Loci Associated with Horticultural Traits using a Germplasm Collection in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Comparison of Antioxidant Activities in Tomato Bagel and Tomato Cookie Added Tomato Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Identification of Quantitative Trait Loci Associated with Fruit Traits in Tomato (Solanum lycopersicum)
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Overexpression of a Superactive SlSOS2 Mutant Significantly Improved Salt Tolerance by Accumulating Higher Na+ and K+ Contents in the Tomato Roots
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Molecular Markers for Selecting Diverse Disease Resistances in Tomato Breeding Programs
Plant Breeding and Biotechnology
2015 .01
흑토마토 분말을 첨가한 냉동 쿠키의 품질 및 항산화 특성
한국식품영양학회지
2016 .02
Correlations between Pollen and Yield Traits among Tomato Accessions in Heat Stress Condition
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Genome-wide Association Mapping Reveals Novel Quantitative Trait Loci for Fruit Traits in Tomato (Solanum lycopersicum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
First Report of Southern tomato virus in Tomato(Solanum lycopersicum) in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Prediction of Genomic Estimated Breeding Values (GEBVs) for Improving Fruit Traits in Tomato (Solanum Lycopersicum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Changes in quality parameters of tomatoes during storage: a review
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .06
Rapid Tomato Breeding by Gene Editing Technologies
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Measuring the Response of Pollen Traits to Heat Stress using Impedance Flow Cytometry in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Effect of Natural Essential Oil on the Quality of Tomatoes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development of the Single Nucleotide Polymorphism Marker for Disease Resistance to Tomato Spotted Wilt Virus in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
토마토 박의 화학적 조성 및 토마토 박 처리 펙틴효소의 반응조건
산업식품공학
2015 .01
Distinguishing Two Genetic Factors that Control Yellow Fruit Color in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Distinguishing Two Genetic Factors Controlling Yellow Fruit Color in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
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