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블로그에 의한 유전자변형식품 홍보와 교육 효과
한국식품조리과학회지
2016 .01
Effect of methemoglobin on carboxyhemoglobin (CO-Hb, %) quantification
한국분석과학회 학술대회
2023 .11
A Comparison Between the Agricultural Traits of GM and Non-GM Rice in Drought Stress and Non-stress Conditions
생명과학회지
2020 .05
학부모 대상 유전자변형(GMO)식품에 대한 인지도 및 교육요구도 조사-전남지역을 중심으로-
한국지역사회생활과학회지
2022 .02
토마토즙과 딸기즙을 첨가한 두부의 품질특성
한국식품조리과학회지
2015 .01
Raffinose와 stachyose 함량이 낮은 콩과 두부의 품질특성
생명과학회지
2017 .11
대구 지역 주부의 유전자변형식품 완전표시제에 대한 인식도 및 유전자변형식품 구매의도 분석
한국생활과학회지
2020 .12
GM-CSF Grown Bone Marrow Derived Cells Are Composed of Phenotypically Different Dendritic Cells and Macrophages
Molecules and Cells
2016 .10
qPCR Based Quantification Method Validation for GM Canola DP073496-4 and MON88302
한국분석과학회 학술대회
2017 .11
Effects of CaMSRB2-Expressing Transgenic Rice Cultivation on Soil Microbial Communities
Journal of Microbiology and Biotechnology
2016 .01
Validation of event specific quantitative real-time PCR method for GM alfalfa J101 and J163 in south korea
한국분석과학회 학술대회
2017 .11
국내에서 개발된 제초제저항성 벼(밀양 204호, 익산 483호)의 비표적 곤충과 거미에 미치는 생리적 영향
한국응용곤충학회지
2017 .01
Extraction of Isoflavones and Phenolic acids from Tofu by Deep Eutectic Solvent(DES)
한국분석과학회 학술대회
2019 .05
Development and validation of UHPLC-MS/MS method for simultaneous quantification of 15 monosaccharides in Korean fermented soybean paste
한국분석과학회 학술대회
2022 .11
Development and validation of UHPLC-MS/MS method for simultaneous quantification of 15 monosaccharides in Korean fermented soybean paste
한국분석과학회 학술대회
2022 .11
조리방법에 따른 콩의 무기질 함량
한국지역사회생활과학회지
2017 .11
Microtubule Acetylation-Specific Inhibitors Induce Cell Death and Mitotic Arrest via JNK/AP-1 Activation in Triple-Negative Breast Cancer Cells
Molecules and Cells
2023 .06
콩 추출물의 라디칼 소거 및 항염증 활성
한국지역사회생활과학회지
2020 .05
유전체 분석을 통한 Lactobacillus plantarum K9 균주 선발 마커 개발
생명과학회지
2025 .03
대구지역 초등학생의 이소플라본 섭취량 및 대두식품 기호도
동아시아식생활학회지
2015 .06
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