지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Chemical profiling of insect-resistant rice shows that geographical variations produce greater differences in chemical composition than genetic modifications
Plant Biotechnology Reports
2023 .02
국내 육성 딸기 ‘죽향’ 정식시기에 따른 수량 특성
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
국내 육성 딸기 ‘죽향’ 품종의 착과수 조절 효과
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
‘죽향’ 딸기 반수체 유래 배를 이용한 식물체 재분화
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Quality Characteristics of Strawberries by Drying Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
광량 및 광질에 따른 딸기 ‘죽향’ 약 유래 재분화 식물체의 생육 특성
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Analysis of Fungal Volatile Organic Compounds for a Quality Indicator in Stored Cereals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparative Analysis of Quality Characteristics of Strawberry Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of the Organic Strawberries
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Phytoremediation of Volatile Organic Compounds by Indoor Plants: A Review
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
‘죽향’ 딸기의 약 유래 embryo, shoot 및 재분화 식물체 생육에 적합한 최적 환경 구명
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Changes in Volatile Compounds in Garlic by Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Current Situations of European Strawberry Industry and Strawberry Breeding and Physiology
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Characterization of Volatile Organic Compounds in Brown Rice of 16 Elite Breeding Lines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Evaluation of Bioactive Compounds in Strawberry Fruits by a Targeted Metabolomic Approach
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Analysis of Volatile Compounds in Korean Distilled Liquors using HS-SPME GC-MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Current Situations of Korean Strawberry Industry and Strawberry Transplant Propagation by Using Plant Factory Technology
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Evaluation on Four Volatile Organic Compounds (VOCs) Contents in the Groundwater and Their Human Risk Level
한국토양비료학회지
2017 .08
수확 후 CO₂ 처리 시기 및 농도에 따른 ‘설향’ 딸기 저장 중 품질변화
Food Science and Preservation
2016 .02
Analysis of volatile compounds in Lycium chinense Miller with various extraction and drying methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
0