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한국분석과학회 학술대회
2020 .11
Antioxidant Activity of the Rubus coreanus Kombucha
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2018 .10
Isolation and Characterization of Bioactive Compounds from Root of Rubus coreanus Miquel and their Antimicrobial Activity
한국미생물·생명공학회지
2019 .01
Effect of Rubus coreanus Kombucha on the Viability of HCT-116 Cancer Cells
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2018 .10
Acetic Acid-Sulfur Dioxide 복합체에 대한 이론 연구
대한화학회지
2015 .06
성숙도에 따른 복분자 열매의 미백 활성 비교
Journal of Nutrition and Health
2020 .04
Dietary ellagic acid blocks inflammation-associated atherosclerotic plaque formation in cholesterol-fed apoE-deficient mice
Nutrition Research and Practice
2024 .10
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Nutrition Research and Practice
2024 .10
Freeze-Dried Powder of Rubus coreanus Miquel Ameliorates Isoproterenol-Induced Oxidative Stress and Tissue Damage in Rats
Journal of Microbiology and Biotechnology
2021 .09
Characterization of Acetic Acid Bacteria Strain SRCM102383 Isolated from a Fermented Vinegar
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Effect of Acetic Acid on Bacteriocin Production by Gram-Positive Bacteria
Journal of Microbiology and Biotechnology
2019 .01
Anti-Thrombosis Activity of Sinapic Acid Isolated from the Lees of Bokbunja Wine
Journal of Microbiology and Biotechnology
2016 .01
이유자돈 사료에 아미노산 첨가제가 돈분 슬러리의 pH와 휘발성지방산에 미치는 영향
한국환경과학회지
2023 .03
사료 중 유기산 7종 동시분석법 개발 및 유통 사료의 모니터링
분석과학
2016 .08
Transcriptome Analysis of Acetic Acid-Treated Yeast Cells Identifies a Large Set of Genes Whose Overexpression or Deletion Enhances Weak Acid Tolerance
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
오리나무 잎 추출물의 이화학적 성분 및 항산화 활성 연구
한국지역사회생활과학회지
2023 .11
내산성이 우수한 Acetobacter pasteurianus AFY-4 균주를 이용한 다래 식초 초산발효 최적화
동아시아식생활학회지
2018 .04
Mutations of the TATA-binding Protein Gene Improves Tolerance to Acetic Acid
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
Establishment of simultaneous analysis method for Indole acetic acid, Abscisic acid, and Jasmonic acid in bacteria using HPLC-MS/MS
한국분석과학회 학술대회
2021 .11
연부현상이 발생한 감귤로부터 분리한 효모에 대한 유기산의 생육 저해 효과
한국식품조리과학회지
2015 .01
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