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Disease and Human Microbiome : Microbiome Study on Allergic Disease in Infant and Children
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Impact of Carbohydrate Consumption on Gut Microbiome and Metabolic Syndrome in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development of Lateral Flow Immuno Assay for the Rapid Detection of E. coli O157:H7
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Microbiome-Based Personalized Medicine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Population Level Analysis of Korean Gut Microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Application of next generation sequencing for food microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Role of Microbiome in Obesity, Diet, and Cancer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
New Business Model (ver.4.0) of Food Industry Using Microbiome Research
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Structural Characteristics of Immuno-stimulating Polysaccharide Purified from Ginseng Leaf
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Heterologous production of multiple triterpenes, including taraxasterol, in transgenic tobacco overexpressing Taraxacum coreanum oxidosqualene cyclase (TcOSC1)
Plant Biotechnology Reports
2022 .10
Can microbiome reference materials improve probiotic community analysis?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Gene-diet interactions on metabolic diseases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Human Microbiome, Host Genetics, and Beyond
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparative Study on Immuno-Enhancing Effects of Different Types of Sargassum horneri Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Structure-Activity Relationships of Immuno-Stimulating Polysaccharide Purified from Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Role of Probiotics in the Human Gut Microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Immuno-Stimulating Activities of Polysaccharide Isolated from Korean-Style Soy Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Immuno-Stimulatory Effects of Vegetable Soup against CT26 Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quantitative Detection of Escherichia coli O157:H7 by the Immuno Magnetic Amylose Beads
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Microbiome modulation for enhanced oxygen adaptability
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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