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Anti-Cancer Effects of Vegetable Soup on CT26 Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Mixed Vegetable Soup Inhibits Growth of Cancer Cells by Enhancing Splenocyte Proliferation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-Cancer Activity of Mixed Vegetable Soup Manufactured by Extrusion and Roasting Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Immuno-Stimulatory and Anti-Metastatic Activities of Pectic Polysaccharide Purified from Korean Citrus, Hallabong and Its Structural Elucidation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Mineral Content following Kinds of Soup among Key Food for Korean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
초등학생의 채소 인지도와 채소 섭취 관련 인자들 간 상관관계 및 학교급식의 설명형 메뉴명이 채소 섭취 의사에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2018 .01
Stimulatory Effects of Whole Grains on Immune Function in Protein-malnourished Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
압출성형된 무청으로 제조한 야채스프의 면역활성 증강 효과
산업식품공학
2018 .01
Microbiome and Immuno-Metabolic Diseases: From Basic to Translation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of Lateral Flow Immuno Assay for the Rapid Detection of E. coli O157:H7
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Vitamin B12 analysis for soup and stew consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
코덱스의 식품 분류: 채소류
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
유아의 채소섭취행동 강화를 위한 채소노출 및 채소놀이 영양교육 프로그램의 효과
대한영양사협회 학술지
2018 .01
채소 품종육종 과거 현재 미래
한국육종학회지
2020 .01
Immuno-Modulatory Effect of Bee-Pollen Hot-Water Extracts in Macrophage Cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
유아 대상의 오감을 활용한 채소 선호도 증진 프로그램의 개발 및 효과 평가
한국식품영양학회지
2017 .02
Immune-Stimulatory Effects of Red Platycodon Grandiflorus Root Extract via NF-κB and p38 MAPK Signaling in RAW 264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Trends in Vegetable Research for Consumers in China
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Comparative Study on Immuno-Enhancing Effects of Different Types of Sargassum horneri Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant Activities and Antidiebetic Effects of Functional Oriental Herb Cream Soup Including Freezedried Fruit and Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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