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Immuno-Stimulatory Effects of Vegetable Soup against CT26 Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-Cancer Activity of Mixed Vegetable Soup Manufactured by Extrusion and Roasting Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Mixed Vegetable Soup Inhibits Growth of Cancer Cells by Enhancing Splenocyte Proliferation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of anti-cancer effects of differently cultivated-tomato extracts on colorectal cancer cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Traditional Gochujang Exerts Anti-Cancer Effects in Colorectal Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Anti-cancer effects and molecular mechanisms of Gossypin in human non-small cell lung cancer, A549 cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Fruit and Vegetable Intake and Risk of Cardiovascular Disease, Cancer, and Mortality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Mineral Content following Kinds of Soup among Key Food for Korean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The impact of COVID-19 on the screening of colorectal, gastric, breast and cervical cancer in Korea
Epidemiology and Health
2022 .01
The anti-cancer potential of hexane extract from Pinus densiflora on human gastric cancer cell lines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
초등학생의 채소 인지도와 채소 섭취 관련 인자들 간 상관관계 및 학교급식의 설명형 메뉴명이 채소 섭취 의사에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2018 .01
The Consumption of Fruits and Vegetables in the Prevention of Colorectal Cancer : Epidemiological Perspectives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-cancer effect of sulforaphane in pancreatic cancer cell, Mia paca-2
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
압출성형된 무청으로 제조한 야채스프의 면역활성 증강 효과
산업식품공학
2018 .01
Androgen deprivation therapy is associated with decreased second primary lung cancer risk in the United States veterans with prostate cancer
Epidemiology and Health
2018 .01
Effects of Culture Broth and Cell Lysates of the Various Microorganisms on Anti-cancer and Anti-obesity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Vitamin B12 analysis for soup and stew consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Cancer, Diet, and Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Anti-oxidant Activities and Anti-aging Activities of Boiled Soup Extracted from Samgyetang Materials as affected by different types of Enzyme
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
코덱스의 식품 분류: 채소류
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
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