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Vitamin B12 Content of Soup, Stew, and Side Dishes in the Currently Consumed Korean Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Cholesterol Contents in Rice, Soup/Stew, and Side Dishes Frequently Consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Folate Analysis for Rice, Stew and Side Dishes Frequently Consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
일부 중학생들의 학교 급식 국물음식섭취 행태에 따른나트륨 섭취 현황 분석
한국식품영양학회지
2018 .01
Ingredient and Salinity Variations in Doenjang Stews Sold in a College Town and Consumer Acceptance of Doenjang Stews among Korean College Students
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .03
Mineral Content following Kinds of Soup among Key Food for Korean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Influence of Testing Environment on Consumer Liking of Doenjang Stew
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
국내 식품 중 밥류와 국(탕) 및 찌개류의 수용성 바이타민 B₁, B₂, 그리고 B₃ 함량 검토
한국식품과학회지
2018 .08
Anti-Cancer Effects of Vegetable Soup on CT26 Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Salt on Rheological Behaviors, Sensory Profiles, and Consumer Acceptability of Soft Tofu Stew Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-Cancer Activity of Mixed Vegetable Soup Manufactured by Extrusion and Roasting Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Monitoring and identifying the nutritional values and quality of seasoned seaweed mixed with kimchi and kimchi stew during the storage period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Immuno-Stimulatory Effects of Vegetable Soup against CT26 Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Mixed Vegetable Soup Inhibits Growth of Cancer Cells by Enhancing Splenocyte Proliferation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of ultrasound treatment on the quality properties of chicken breast meat and the broth from Korean chicken soup (Baeksuk)
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .09
Influences of viscosity variations on consumer perception of kokumi in doenjang soup
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Influences of broth types on consumer perception of kokumi in doenjang soup
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Elderly Food Conformity Assessment of Commercial Potato Liquid Diet: Porridge and Soup Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
기기적 평가와 패널 기반 평가를 이용한 된장 용액의제시 온도에 따른 맛과 향미 특성 분석 및 비교
한국식품영양학회지
2018 .01
The Study of Heat Penetration of Kimchi Soup on Stationary and Rotary Retorts
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .03
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