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Ingredient and Salinity Variations in Doenjang Stews Sold in a College Town and Consumer Acceptance of Doenjang Stews among Korean College Students
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .03
Vitamin B12 analysis for soup and stew consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of consumer acceptance, sensory profile and emotions of brewed coffee in central location test (CLT), and controlled (C-HUT) and no-contact (N-HUT) home-use tests
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Vitamin B12 Content of Soup, Stew, and Side Dishes in the Currently Consumed Korean Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Folate Analysis for Rice, Stew and Side Dishes Frequently Consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Cholesterol Contents in Rice, Soup/Stew, and Side Dishes Frequently Consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Salt on Rheological Behaviors, Sensory Profiles, and Consumer Acceptability of Soft Tofu Stew Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
일부 중학생들의 학교 급식 국물음식섭취 행태에 따른나트륨 섭취 현황 분석
한국식품영양학회지
2018 .01
Monitoring and identifying the nutritional values and quality of seasoned seaweed mixed with kimchi and kimchi stew during the storage period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Consumer testing beyond the sensory facility
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
국내 식품 중 밥류와 국(탕) 및 찌개류의 수용성 바이타민 B₁, B₂, 그리고 B₃ 함량 검토
한국식품과학회지
2018 .08
Qualitative and Quantitative Consumer Study to Identify Factors affecting Consumers’ Perception and Liking of Doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of sensory test conditions and cooking methods on consumer acceptance
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Seafood processing technology that will redefine a post COVID-19 world
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Hygienic Characterization of Three Kinds of Meal-Kit Purchased by On- and Off-Line
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
밀키트(Meal-Kit) 제품 선택속성에 대한 중요도-만족도분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
친환경 종이 빨대가 커피 음료에 대한 소비자 수용도에 미치는 영향
한국식품과학회지
2024 .10
Consumer Awareness and Interests toward Korean Kimchi among Chinese consumers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
해외 시장 공략을 위한 감각·소비자과학의 활용
식품과학과 산업
2019 .03
Consumer Attitudes and Purchasing Behavior of Senior-Friendly Home Meal Replacement Products in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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