지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Vitamin B12 analysis for soup and stew consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Cholesterol Contents in Rice, Soup/Stew, and Side Dishes Frequently Consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Folate Analysis for Rice, Stew and Side Dishes Frequently Consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Vitamin B12 analysis for selected side dishes in the Korean diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
일부 중학생들의 학교 급식 국물음식섭취 행태에 따른나트륨 섭취 현황 분석
한국식품영양학회지
2018 .01
Mineral Content following Kinds of Soup among Key Food for Korean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Vitamin B12 Analysis for 2015 Database Construction on Korean Side Dishes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
대학 교직원 식당에서의 식단중심요리의 다양성
대한영양사협회 학술지
2015 .01
Ingredient and Salinity Variations in Doenjang Stews Sold in a College Town and Consumer Acceptance of Doenjang Stews among Korean College Students
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .03
Evaluation of conical 9 well dish on bovine oocyte maturation and subsequent embryonic development
한국축산학회지
2024 .09
Vitamin B12 Content in Commercial Noodle Dishes Consumed as Home Meal Replacement in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Cholesterol analysis for noodle dishes highly consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
국내 식품 중 밥류와 국(탕) 및 찌개류의 수용성 바이타민 B₁, B₂, 그리고 B₃ 함량 검토
한국식품과학회지
2018 .08
Influence of Testing Environment on Consumer Liking of Doenjang Stew
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Elderly Food Conformity Assessment of Commercial Potato Liquid Diet: Porridge and Soup Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Total Diet Study
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Anti-Cancer Effects of Vegetable Soup on CT26 Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Salt on Rheological Behaviors, Sensory Profiles, and Consumer Acceptability of Soft Tofu Stew Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-Cancer Activity of Mixed Vegetable Soup Manufactured by Extrusion and Roasting Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
빅데이터를 활용한 다이어트 현황 및 네트워크 분석
대한영양사협회 학술지
2016 .01
0