지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Evaluation of conical 9 well dish on bovine oocyte maturation and subsequent embryonic development
한국축산학회지
2024 .09
Vitamin B12 Analysis for 2015 Database Construction on Korean Side Dishes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Vitamin B12 analysis for selected side dishes in the Korean diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Cholesterol analysis for noodle dishes highly consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Vitamin B12 Content of Soup, Stew, and Side Dishes in the Currently Consumed Korean Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Vitamin B12 Content in Commercial Noodle Dishes Consumed as Home Meal Replacement in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Contents of Sodium and Potasium of Side Dishes distributed in Seoul Area
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Cholesterol Contents in Rice, Soup/Stew, and Side Dishes Frequently Consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Folate Analysis for Rice, Stew and Side Dishes Frequently Consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
계면활성제(주방세제)의 진딧물 살충효과와 분국화 생육에 미치는 영향
화훼연구
2023 .06
수산물 조리 식품에 함유된 수용성 비타민 함량
한국식품영양학회지
2020 .01
서울지역 음식점 메뉴의 나트륨 및 칼륨 함량 비교
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
경기지역 일부 대학생에서 나트륨의 주요 기여 음식과 변이 음식
한국식품영양과학회지
2016 .03
생과실 반찬 적합 사과품종 선발
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
일부 중학생들의 학교 급식 국물음식섭취 행태에 따른나트륨 섭취 현황 분석
한국식품영양학회지
2018 .01
기계학습방법을 활용한 대형 집단급식소의 식수 예측: S시청 구내직원식당의 실데이터를 기반으로
대한영양사협회 학술지
2019 .01
Relationship between consumer behavior, perception of nutritional information, and menu factors on fast food using eye-tracking: A study on university students in Jeonju
Food Science and Preservation
2024 .06
코로나19에 따른 초등학교 급식 메뉴 제공 빈도의 변화
한국식품영양학회지
2023 .04
Trends in major food groups and dishes of sugar intake in Korea: Korea National Health and Nutrition Examination Survey 2016-2018
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
어촌지역 중학생들의 비만, 짠맛의 역치, 최적염미도와 혈압과의 관련성
한국식품영양학회지
2017 .04
0