지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Vitamin B12 analysis for selected side dishes in the Korean diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Evaluation of conical 9 well dish on bovine oocyte maturation and subsequent embryonic development
한국축산학회지
2024 .09
대학 교직원 식당에서의 식단중심요리의 다양성
대한영양사협회 학술지
2015 .01
국내 다소비 베이커리 제품의 레티놀, 베타카로틴, 토코페롤, 토코트리에놀 및 엽산 수준 평가
한국식품과학회지
2022 .12
Cholesterol analysis for noodle dishes highly consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Vitamin B12 Content of Soup, Stew, and Side Dishes in the Currently Consumed Korean Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Vitamin B12 Content in Commercial Noodle Dishes Consumed as Home Meal Replacement in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
2016 Mineral analysis for Food Nutrients Database Construction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
2015 Mineral analysis for Food Nutrients Database Construction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Construction and Application of Plant Chromosome Database
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Contents of Sodium and Potasium of Side Dishes distributed in Seoul Area
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Folate Analysis for Rice, Stew and Side Dishes Frequently Consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
계면활성제(주방세제)의 진딧물 살충효과와 분국화 생육에 미치는 영향
화훼연구
2023 .06
Cholesterol Contents in Rice, Soup/Stew, and Side Dishes Frequently Consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Amino Acid Analysis in Beverages for Food Nutrients Database Construction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Developmental Strategies for Korean Food Composition Database
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
경기지역 일부 대학생에서 나트륨의 주요 기여 음식과 변이 음식
한국식품영양과학회지
2016 .03
서울지역 음식점 메뉴의 나트륨 및 칼륨 함량 비교
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
Status and Case on Food Information Database of Japan
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Mineral and Amino Acid Analysis in Sauces for Food Nutrients Database Construction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
0