지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Sensory Characteristics and Preference of Commercial Porridge for the Elderly: Focusing on Beef Porridge and Black Sesame Porridge
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of thickening agents on the instant rice porridge for silver food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
시판 쇠고기 죽의 이화학적 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Mineral Content following Kinds of Soup among Key Food for Korean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Qualitative Consumer Research for Development of Home-Meal Replacement Porridge Products for Breakfast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Correlating rheological properties of commercial chicken-based porridge to consumer preferences
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Cholesterol analysis of porridges widely consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
우즈베키스탄 감자산업 및 국산 감자품종의 적응성 평가
한국국제농업개발학회지
2019 .01
Study on Establishment of Criteria to Evaluate the Quality of Porridge by Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Consumer Preference of Commercial Chicken Porridge Using Check-All-That-Apply (CATA): Focusing on Flash Profile
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Vitamin B12 Content of Soup, Stew, and Side Dishes in the Currently Consumed Korean Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
원료 품종별 쌀죽의 품질 특성비교
한국식품영양학회지
2021 .10
조 배유 특성별 분말 즉석 죽의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2016 .08
Quality Characteristics of Elderly Friendly Medi-Food using Various Domestic Potatoes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Strategies for Research and Development of Food for the Elderly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
휴면기간이 짧고 숙기가 빠른 2기작 감자 신품종 ‘새봉’
한국육종학회지
2021 .12
Comparison of Enzymatic and Antioxidative Activity of Commercial Enzyme Food Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Vitamin B12 analysis for soup and stew consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
고령자의 선호 식재 및 고령친화식품의 인지, 경험에 대한 분석
한국식품영양학회지
2016 .12
전라남도 장수지역 및 서울 일부 지역 거주 80대 노인의 맛 선호도, 식품섭취빈도, 영양 섭취 상태 비교
한국식품영양학회지
2016 .02
0