지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Sensory Characteristics and Preference of Commercial Porridge for the Elderly: Focusing on Beef Porridge and Black Sesame Porridge
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Study on Establishment of Criteria to Evaluate the Quality of Porridge by Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
원료 품종별 쌀죽의 품질 특성비교
한국식품영양학회지
2021 .10
조 배유 특성별 분말 즉석 죽의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2016 .08
Cholesterol analysis of porridges widely consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Elderly Food Conformity Assessment of Commercial Potato Liquid Diet: Porridge and Soup Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
시판 쇠고기 죽의 이화학적 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
마이크로웨이브 레인지 재가열 후 최적 특성을 갖는 쌀죽 제조조건
한국식품영양학회지
2020 .01
Correlating rheological properties of commercial chicken-based porridge to consumer preferences
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of pH on Rheological Properties of Dysphagia-Oriented Thickened Water
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
어린인삼 첨가 굴죽통조림의 제조 및 품질특성
수산해양교육연구
2020 .10
Effect of NaCl Addition on Rheological Behaviors of Commercial Gum-Based Food Thickener Used for Dysphagia Diets
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
Comparison of Rheological and Tribological Properties of Cold Thickened Beverages for Dysphagia Management
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .12
증점제로서의 곡류 가루 특성 연구
한국식품과학회지
2018 .12
Qualitative Consumer Research for Development of Home-Meal Replacement Porridge Products for Breakfast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
쌀가루전용 품종으로 제조한 죽의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
Consumer Preference of Commercial Chicken Porridge Using Check-All-That-Apply (CATA): Focusing on Flash Profile
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Qualitative consumer research for development of home-meal replacement porridge products for breakfast for teenagers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparison of National Dysphagia Diet and International Dysphasia Diet Standardization Initiative Levels for Thickened Drinks Prepared with a Commercial Xanthan Gum-Based Thickener Used for Patients with Dysphagia
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .03
Influence of Providing Health Information on Dysphagia to Consumer"s Perception of Thickened Beverages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
0