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원료 품종별 쌀죽의 품질 특성비교
한국식품영양학회지
2021 .10
시판 쇠고기 죽의 이화학적 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Study on Establishment of Criteria to Evaluate the Quality of Porridge by Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Sensory Characteristics and Preference of Commercial Porridge for the Elderly: Focusing on Beef Porridge and Black Sesame Porridge
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
마이크로웨이브 레인지 재가열 후 최적 특성을 갖는 쌀죽 제조조건
한국식품영양학회지
2020 .01
Effect of thickening agents on the instant rice porridge for silver food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Cholesterol analysis of porridges widely consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
습식 및 건식 쌀가루의 유지 종류 및 첨가 비율에 따른 쌀빵 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
어린인삼 첨가 굴죽통조림의 제조 및 품질특성
수산해양교육연구
2020 .10
A Study on the Quality Characteristics of Rice Flour Processed in Different Pre-Treatment Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
품종별 쌀가루의 입자크기에 따른 품질특성 비교
한국식품영양학회지
2017 .08
Analyzing quality characteristics of texturized vegetable protein using defatted soy flour with rice flour and rice starch
Food Science and Preservation
2024 .08
다수성 통일형을 포함한 벼 품종이 쌀미음 품질특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2018 .10
다수성 통일형 쌀가루의 첨가 비율별 모닝빵의 품질특성
Food Science and Preservation
2019 .10
조 배유 특성별 분말 즉석 죽의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2016 .08
음료 개발을 위한 가공용 쌀의 수화, 호화 및 당화특성 비교
한국식품영양학회지
2016 .10
쌀가루전용 품종들의 이화학적 특성 및 설기의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
초다수성 쌀가루를 이용한 쿠키용 냉동반죽의 품질 특성
Food Science and Preservation
2015 .02
Extrusion collet을 이용한 농수산복합 분말즉석죽의 제조 및 품질특성
수산해양교육연구
2020 .06
Physicochemical Properties of Rice Flour according to Moisture Content and Ultra High Pressure Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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