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원료 품종별 쌀죽의 품질 특성비교
한국식품영양학회지
2021 .10
Study on Establishment of Criteria to Evaluate the Quality of Porridge by Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Sensory Characteristics and Preference of Commercial Porridge for the Elderly: Focusing on Beef Porridge and Black Sesame Porridge
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
시판 쇠고기 죽의 이화학적 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Effect of thickening agents on the instant rice porridge for silver food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
재가열에 따른 벼 품종별 밥의 물리적 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Cholesterol analysis of porridges widely consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
조 배유 특성별 분말 즉석 죽의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2016 .08
쌀가루전용 품종으로 제조한 죽의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
죽 가공성 평가를 위한 원료 쌀의 품질지표
한국식품영양학회지
2020 .01
상황버섯균사체 쌀을 이용한 죽의 품질특성
한국식품영양학회지
2017 .06
Application of retort as a cooking technology for abalone porridge using response surface methodology
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Correlating rheological properties of commercial chicken-based porridge to consumer preferences
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Changes in pasting properties and free fatty acids of different brown rice cultivar during storage
Food Science and Preservation
2017 .07
음료가공을 위한 쌀 품종별 품질 특성 비교
한국식품영양학회지
2017 .12
Effect of soaking conditions on physicochemical properties and sensory quality of cooked glutinous rice with an electric rice cooker
Food Science and Preservation
2024 .08
어린인삼 첨가 굴죽통조림의 제조 및 품질특성
수산해양교육연구
2020 .10
현미죽 적합 품종 선정을 위한 현미 품종별 이화학적 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
증점제로서의 곡류 가루 특성 연구
한국식품과학회지
2018 .12
품종별 쌀가루의 입자크기에 따른 품질특성 비교
한국식품영양학회지
2017 .08
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