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두부산업 발전사
식품과학과 산업
2021 .09
두부 제조용 콩 육종 계통 선발을 위한 두부 간이 제조법 개발
한국육종학회지
2022 .03
주요 시판 두부의 물리화학적 특성 평가
한국식품영양학회지
2022 .12
국내 주요 콩 품종의 두부 품질특성 평가
산업식품공학
2020 .01
Ingredient and Salinity Variations in Doenjang Stews Sold in a College Town and Consumer Acceptance of Doenjang Stews among Korean College Students
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .03
Physicochemical and Consumer Acceptance of Tofu Supplemented with Licorice Powder
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .12
숙성온도 및 숙성기간에 따른 쌀소스의 품질 특성 변화
산업식품공학
2019 .01
소금 종류가 멸치액젓의 품질에 미치는 영향
수산해양교육연구
2017 .02
Vitamin B12 analysis for soup and stew consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
레드비트 분말 첨가가 두부의 이화학적 및 미생물학적 특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2019 .10
Effect of Gamma Irradiation on Microbial Safety and Sensory Evaluation of Tofu Ice Cream
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Effect of Various Coagulants and Concentration on Properties of Tofu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
염도 변화에 따른 오징어 액젓의 이화학적 및 관능 특성 비교
산업식품공학
2018 .01
Influence of Testing Environment on Consumer Liking of Doenjang Stew
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
차추출물과 마늘식초를 이용한 생선회용 소스의 항균활성 및 관능특성
Food Science and Preservation
2016 .10
Guar Gum이 순두부찌개 소스의 품질 특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2015 .03
주요 시판 연두부의 품질 특성 평가
한국식품영양학회지
2020 .01
Sensory evaluation and food innovation: a new multi-step sensory profiling to quantify product attributes determining consumer satisfaction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Sensory Characteristics and Consumer Preference of Commercial Braised Meat with Soy Sauce for the Elderly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
‘감각·소비자과학’이란?
식품과학과 산업
2019 .03
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