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Robot versus human barista: Comparison of volatile compounds and consumers’ acceptance, sensory profile, and emotional response of brewed coffee
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Characteristics of Cold Brewed Coffee Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Influence of Testing Environment on Consumer Liking of Doenjang Stew
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Evaluation of quality changes in commercial cold brew coffee by microbial and accelerated shelf-life testing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of sensory test conditions and cooking methods on consumer acceptance
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
추출 방법을 달리한 커피의 이화학적 특성
산업식품공학
2020 .01
Contents of Chlorogenic Acids in Cold Brew Extracts from India Coffee Bean by Roasting Intensity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
콜드브루 액상 커피의 첨가가 Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus를 이용한 타가토스 요구르트의 발효 속도 및 항산화 활성에 미치는 영향
산업식품공학
2022 .02
The Quest for Improving Validity in Consumer Sensory Measurement Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Consumer Acceptance of Alternative Proteins: the Role of Sensory Science
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of conventional and consumer-based sensory profiling methods for liquid and semi-solid foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of CATA, RATA, Flash Profile, Free listing, and Conventional Profiling for the Sensory Profiling of Ready-To-Drink (RTD) Coffee Beverages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
한국 커피 산업 발전사
식품과학과 산업
2020 .12
Sensory evaluation and food innovation: a new multi-step sensory profiling to quantify product attributes determining consumer satisfaction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Characterization of Soju Brewed by Indigenous Microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
‘감각·소비자과학’이란?
식품과학과 산업
2019 .03
Consumers’ Valuation of Local Specialty Coffee: The Case of Philippines
한국국제농업개발학회지
2021 .12
Consumer testing beyond the sensory facility
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physicochemical characteristics and antioxidant activity of cold brew teas depending on different sterilization temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Physicochemical comparison of coffee beans sold by coffee franchises
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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