개인구독
소속 기관이 없으신 경우, 개인 정기구독을 하시면 저렴하게
논문을 무제한 열람 이용할 수 있어요.
지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
2022
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
The Fatigue Recovery Effects of Administering Black Garlic Extract, Black Garlic Extract and Plant Extract Mixture on Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of black garlic by garlic pretreatment and enzyme treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality characteristics of arginine beverage with black garlic extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The Quality Characteristics of Vinegar Prepared with Different Forms of Black Garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Attributes of consumer preferences for black garlic
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .06
Physicochemical Characteristics of Black Garlic after Different Thermal Processing Steps
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Screening of novel marker compounds in black garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physicochemical Changes of Black Garlic During Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characteristics of black garlic fermented with different lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antioxidant Effect of Aged Black Garlic Extracts Does Not Positively Correlate with Their Anti-inflammatory Effects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Evaluation of Black Ginseng and Black Garlic as Antidiabetic Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Analysis of Quality Characteristics of Baeksan Garlic, Daeseo Garlic, and Namdo Garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Characteristics of Garlic Oil Stored under Different Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Development of semi-dried garlic of promotion of consumption of Korean garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Changes in Quality Characteristics of Vinegar Fermented by Addition of Black Garlic Using Different Alcohol Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
마늘 모형을 이용한 마늘 생산 예측
한국농림기상학회 학술발표논문집
2018 .01
Physicochemical and antioxidant properties of garlic (A. sativum) prepared by different heat treatment conditions
한국식품과학회지
2019 .10
Quality Characteristics of Kimchi according to Garlic contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Characteristics of Garlic Sprouts During Growth Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Lipid Improvement Effects of Black Garlic Extract in C57BL/6J Mice Fed High-fat Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
0