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Evaluation of the Microbiological Status of Raw Beef in Korea: Considering the Suitability of Aerobic Plate Count Guidelines
한국축산식품학회지
2018 .01
Changing consumer beef consumption and perception
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .03
Metagenomic analysis on chicken from farm to market using 16S rRNA gene targeted sequencing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Change in Physicochemical and Microbiological Qualities of Hanwoo Beef under Different Freezing and Thawing Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
단체급식소 쇠고기 이용 실태 및 영양사의 쇠고기 품질에 대한 인식
대한영양사협회 학술지
2017 .01
Determination of Indicators for Dry Aged Beef Quality
Food science of animal resources
2019 .01
Application of Electron-Beam Irradiation Combined with Aging for Improvement of Microbiological and Physicochemical Quality of Beef Loin
한국축산식품학회지
2016 .01
Analysis beef consumption using SUR
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .06
Factors affecting consumers’ preferences for US beef
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Quality characteristics of the enhanced beef using winter mushroom juice
한국축산학회지
2020 .01
Marbling and Its Nutritional Impact on Risk Factors for Cardiovascular Disease
한국축산식품학회지
2016 .01
Next Generation Sequencing을 통한 미생물 군집 분석의 축산분야 활용
한국축산시설환경학회지
2015 .01
내가 하고 싶었던 한우 마블링 이야기들
동물생명과학연구
2016 .06
Microbiome profiling during oyster mushroom (Pleurotus ostreatus) production using 16S rRNA gene amplicon sequencing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
국내 소고기 자급률 향상이 세계 온실가스 감축에 미치는 영향
Journal of Animal Breeding and Genomics
2022 .03
Effects of ultraviolet radiation on the physicochemical characteristics of Korean native cattle (Hanwoo) beef
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Health Implications of Beef Intramuscular Fat Consumption
한국축산식품학회지
2016 .01
Physicochemical Characteristics and Microbiological Distribution of Korean Traditional Meju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics of Frozen Beef Developed into Home Meal Replacement Products Under Various Storage Conditions
산업식품공학
2015 .01
Quality Characteristics of Beef by Different Cooking Methods for Frozen Home Meal Replacements
한국축산식품학회지
2015 .01
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