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액상 규산나트륨 함침이 종이의 열적 특성에 미치는 영향
펄프·종이기술
2022 .12
나트륨 저감 제품에 대한 태도, 수용도 및 나트륨 인지가 나트륨 저감 식품 구매의도에 미치는 영향 - 식품전문가를 중심으로 -
한국식품영양학회지
2016 .02
Long-term Application Effect of Silicate Fertilizer on Soil Silicate Storage and Rice Yield
한국토양비료학회지
2016 .12
골심지 생산 공정 유래 백수 고형분 성분 분석
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2024 .10
A Study on Establishment and Application of Sodium Reference Value for Selecting Restaurants Using Less Sodium in Daegu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Granulation of Zeolite Powder by Acid K-silicate Sol
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2019 .08
나트륨 고섭취자의 특성 및 섭취 영향 요인에 대한 분석
한국식품영양학회지
2018 .01
Improvement of Tomato Seedling Quality under Low Temperature by Application of Silicate Fertilizer
시설원예·식물공장
2017 .07
Menu Plan for Low Sodium Diet and Effect of Low Sodium Dietary Intervention
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Phytic Acid로 개질된 Lignin-Silica 복합체를 활용한 난연성 셀룰로오스 종이 제조에 관한 연구
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2024 .10
Research on the Preparation, Properties and Mechanism of Plant Fiber Flame Retardant Board
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
The effects of different management strategies on growth and quality of rice (Oryza sativa L.)
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .03
Long Term Silicate Application Influences the Bacterial Community Structure and Functional Diversity in Long Term Fertilized Paddy Fields
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2018 .05
Analysis of Sodium Polyacrylate in Food Using Liquid Chromatography System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Synthesis of Silica gels from Na-/K- Silicate Solutions
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2018 .05
Study on the sodium content distribution of processed foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The effect of different silicate sources on the survival rates of freshwater snail, Semisulcospira gottschei based on Biofloc technology (BFT)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
나트륨 농도가 2년생 인삼의 생육, 생리장해 및 상토의 화학적 특성에 미치는 영향
한국약용작물학회지
2018 .06
국민건강영양조사를 활용한 나트륨 섭취량과 열량 대비 나트륨 섭취량에 대한 코호트 분석
한국식품영양학회지
2020 .01
Sodium Reduction Education and Effectiveness Evaluation for Designation of Low-Sodium Menu Restaurants in Daegu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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