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Journal of Dairy Science and Biotechnology
2022 .03
Effect of Calcium Lactate on Physico-Chemical Characteristics of Shank Bone Extract
한국축산식품학회지
2017 .01
Application of colorimetric method for qualitative analysis of lactate in the food additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of C/N ratio on the growth and lactate production in lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Extraction of Lactate Dehydrogenase from Rice (Oryza sativa) and Corn (Zea Mays) for Alternative Lactic Acid Production Route
Plant Breeding and Biotechnology
2024 .03
Lactate and caffeine treatment can increase fat oxidation on resting metabolic rate in rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Fermentation of Horseradish Extract with Bacillus sp. and Lactic Acid Bacteria (LAB) Results in Enhanced Antioxidant Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of lactate and caffeine mixture treatment on energy metabolism gene expression in rats skeletal muscle
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
토양특성을 고려한 지역별 밭토양 유효수분량 평가
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2021 .11
프로바이오틱스 중 유산균 및 관련 효모의 기능에 관한 연구 고찰
한국식품영양학회지
2017 .06
A study on the validity of probiotics through evaluation of the physiological properties and intestinal adhesion of lactic acid bacteria
한국식품과학회지
2023 .12
크레아틴 구강투여가 조정선수들의 근활성도와 혈중젖산농도에 미치는 영향
수산해양교육연구
2015 .04
프로바이오틱스와 유산균 제품의 균수 함량과 보존방법에 따른 변화 연구
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Effect of Calcium Lactate Dipping on Quality Change of Sterilized Seasoned Chives by Gamma Irradiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
알긴산의 첨가 농도에 따른 어육 수리미 3D 프린팅용 혼합물의 젖산칼슘에 의한 응고 특성
한국식품영양과학회지
2024 .07
Probiotic Assessment of Lactic Acid Bacteria Isolated Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
육제품 제조과정 중 젖산염의 역할
축산식품과학과 산업
2019 .01
수용성 쌀 단백질의 항피로 효과
식품산업과 영양
2020 .06
Improved Functions of Fermented Coffee by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of age on heart rate, blood lactate concentration, packed cell volume and hemoglobin to exercise in Jeju crossbreed horses
한국축산학회지
2017 .01
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