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Food Industry and Food Additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
학부모의 정보요구도에 기초한 식품첨가물 위해정보전달 스마트폰 애플리케이션의 개발
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
Preliminary Data on the Ratio of D(–)-Lactate and L(+)-Lactate Levels in Various Lactic Acid Bacteria as Evaluated using an Enzymatic Method
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2022 .03
천연 식품첨가물 연구개발 동향분석
식품과학과 산업
2016 .12
식품첨가물에 대한 초등교사와 영양교사의 인식 비교
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
Effect of Calcium Lactate on Physico-Chemical Characteristics of Shank Bone Extract
한국축산식품학회지
2017 .01
Application of Food Printing in the Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Functional Characteristics of Kombucha Fermented with Lactic Acid Bacteria, Yeast, and Acetic Acid Bacteria Derived from Korea Traditional Foods
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2022 .03
Evolution of Coffee Flavor in Short-term Storage by Colorimetric Sensor Array
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development of gold nanoparticles-based aptasensor for label-free colorimetric detection: gliadin in real foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Evaluation of Pear Pollen Germination through Colorimetric and Cytometric Analyses
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Identification of Pear Pollen Germination through Colorimetric and Cytometric Analyses
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Method Validation and Applications for Quantification of Sodium Saccharin in the Food Additives by HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Food Research and Applications Using Deep Learning
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
식품산업의 글로벌 경쟁력 강화를 위한 “제4차 식품산업진흥 기본계획”
식품과학과 산업
2023 .09
국내 다빈도 사용 천연첨가물의 사용량 및 섭취량 기반 세포독성 연구
한국식품과학회지
2020 .10
Examples of Field Application of Sugar Reduced of Food Ingredient and Processed Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
식품첨가물의 국제적 관리 동향
식품과학과 산업
2016 .03
신기술이용 식품첨가물 국내 · 외 심사 현황 및 전망
식품과학과 산업
2019 .06
식품첨가물의 섭취량 평가
식품과학과 산업
2016 .03
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