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Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of a New Cultivar Lentinula edodes GNA01
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
표고버섯(Lentinula edodes) 및 표고버섯 신품종 이슬송이버섯(Lentinula edodes GNA01)의 이화학적 특성 및 항산화 활성 비교
한국식품영양과학회지
2015 .10
Antioxidant and Antiproliferative Activities of a Newly Developed Lentinula edodes (Berk.) Pegler GNA01
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Changes of Physical Properties by Different Parts and Heat Treatments of Lentinula edodes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Optimal Conditions of the Saccharification Extract Powder Using Ethanol Extract from Lentinula edodes by the Additive Ratio of Saccharifying Agent
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Neuroprotective effects of mushroom Lentinula edodes extracts with antioxidants on oxidative-stress-induced PC-12 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Exploration of the Antioxidant Chemical Constituents and Antioxidant Performance of Various Solvent Extracts of Eighteen Plants
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .06
Effect of Lentinula edodes Ethanol Extract on MMPs Expression in UV-irradiated HaCaT Keratinocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
표고 톱밥재배 시 상대습도가 자실체 생육에 미치는 영향
한국버섯학회지
2018 .01
추출용매에 따른 비단풀 추출물의 항산화 및 생리활성
Food Science and Preservation
2016 .04
Comparisons of Expression Level of Lentinula edodes β-Glucan Gene According to the Growth Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Optimization of Extraction Method for Antioxidant Activities from Shiitake Mushroom (Lentinula edodes) using Response Surface Methodology (RSM)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Quality Characteristics and Antioxidant Properties of Shiitake (Lentinula edodes) Cultivated with Liquid and Solid Spawn
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
표고 수집종들의 유리당, 아미노산 및 β-glucan 함량
한국버섯학회지
2016 .01
Chemical Components and Nutritional Value of the Korean Lentinula edodes Strains and Imported Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant activity and phenolic acid content of Gynostemma pentaphyllum leaves according to extraction conditions
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .03
Control Effect of Tomato Bacterial wilt caused by Ralstonia solanacearum Using Water Extract of Spent Mushroom Media of Lentinula edodes
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2016 .04
Screening of Optimum Culture Condition of Liquid Spawn on Shiitake (Lentinula edodes)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
마카 잎으로부터 메탄올 추출물 제조 최적 공정 확립 및 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2018 .05
Antioxidant and skin health-enhancing activities of wild indigo(Baptisia tinctoria) root extracts
Food Science and Preservation
2022 .06
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