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한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
다양한 보조사료 급여가 흰점박이꽃무지 유충 발육에 미치는 영향
한국국제농업개발학회지
2016 .01
미니수박 품종 육성
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
반응표면분석법(RSM)을 이용한 단호박 말랭이의 제조조건 최적화
산업식품공학
2021 .11
성숙이 빠르고 당도가 높은 단감 신품종 ‘올누리’
한국육종학회지
2024 .06
Physiochemical Properties and In Vitro Digestibility of Sweet Pumpkin Starches as Affected by Heat-moisture Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Rice Breeding in Iran, Current Status and Future Perspective
Plant Breeding and Biotechnology
2023 .06
고품질 다수확 품종 ‘농협 애’ 호박
한국육종학회지
2015 .01
Development of Speed-Breeding System for Korean Soybean Varieties [Glycine max (L.) Merr] Using LED Light Source
Plant Breeding and Biotechnology
2023 .03
Genomics-Assisted Breeding for Advanced Pear Breeding
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
단호박 분말을 첨가한 스펀지 케이크의 품질 특성
Food Science and Preservation
2018 .08
Breeding of New High-quality Sweet Persimmon Cultivar, ‘Dalnim’
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Development and industrialization of genetically advanced aquatic organism using genetic breeding technology
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Breakthrough Genomic, Bioinformatics and AI Technologies and Trait Innovations to Adapt Our Crops to the Future
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
원예 종자산업의 변천과 육종기술의 발전
한국육종학회지
2020 .01
국내육성 파프리카 품종 확대보급을 위한 실증 시험
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
대두(Glycine max L. Merrill)와 호박(Cucurbita moschata Duch.) 씨를 이용하여 제조한 호박씨 두부의 품질 및 조직감 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Comparison of the active ingredients and antioxidant activity of four different types of pumpkins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
숙기가 빠른 고품질 완전단감 3계통 육성
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
우리나라 인삼 육종의 주요 성과와 전망
한국육종학회지
2020 .01
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