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대두(Glycine max L. Merrill)와 호박(Cucurbita moschata Duch.) 씨를 이용하여 제조한 호박씨 두부의 품질 및 조직감 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Occurence and control of pumpkin fruit fly (Bactrocera depressa) in a field pumpkin
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Comparison of the active ingredients and antioxidant activity of four different types of pumpkins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
전분 첨가 호박 페이스트의 저장 중 품질 특성 변화
한국식품영양학회지
2018 .01
황금색 미니단호박 ‘K1’ 품종 육성
농업생명환경연구
2021 .12
호박잎 분말을 첨가한 스폰지 케이크의 품질 특성, 항산화 활성 및 저장 기간에 따른 노화 억제 효과
한국식품영양학회지
2016 .12
Purification of Pumpkin Seed Protein Isolate and Its Nutritional and Techno-Functional Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physiological Activities of Pumpkin Extracts Fermented by Bacillus spp.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Setting-up Quality Characteristics and APC Quality Control Model for Grade of Mini Sweet Pumpkin
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Enhanced Production of Phenolic Compounds from Pumpkin Leaves by Subcritical Water Hydrolysis
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .06
Evaluation of Carotenoids Contents of Pumpkin Germplasms using HPLC
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Estimates of Genetic Variability for Seedling Traits in Fluted Pumpkin (Telfairia occidentalis Hook. F)
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
Physiochemical Properties and In Vitro Digestibility of Sweet Pumpkin Starches as Affected by Heat-moisture Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
반응표면분석법(RSM)을 이용한 단호박 말랭이의 제조조건 최적화
산업식품공학
2021 .11
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
종자산업 발전을 위한 농협종묘의 역할
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
흰가루병 저항성 호박대목을 이용한 접목재배가 수박의 생육 및 과실 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Genome-wide genetic variation and comparative transcriptome analyses of citrus mutant Jedae-unshiu and wild-type Citrus unshiu
Plant Biotechnology Reports
2023 .02
다양한 보조사료 급여가 흰점박이꽃무지 유충 발육에 미치는 영향
한국국제농업개발학회지
2016 .01
호박류의 조리방법에 따른 무기질 성분의 변화
한국식품영양과학회지
2017 .10
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