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Comparison of Techno-Functional and Nutritional Properties of Two Chicken Breast Protein Isolates
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
대두(Glycine max L. Merrill)와 호박(Cucurbita moschata Duch.) 씨를 이용하여 제조한 호박씨 두부의 품질 및 조직감 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Physiochemical Properties and In Vitro Digestibility of Sweet Pumpkin Starches as Affected by Heat-moisture Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Physicochemical and Functional Properties of Protein Isolates from defatted Sesame and Perilla Seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Enhanced Physical and Functional Properties of Old Pumpkin by Co-Fermentation using Bacillus subtilis and Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparison of the active ingredients and antioxidant activity of four different types of pumpkins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Inhibitory effects of silver ionic water (SIW) against the microorganisms isolated from watermelon, pumpkin and gourd seeds
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Nutritional Composition and Physicochemical Properties of Korean Hemp Seed depending on Variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Recent Clinical Studies and Major Protein Inductions of High-Protein Senior Nutritional Foods (Focusing on Market Trends and Nutritional Benefits)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
전분 첨가 호박 페이스트의 저장 중 품질 특성 변화
한국식품영양학회지
2018 .01
Purification of Hempseed Protein Isolate and Its Nutritional and Techno-functional Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
작물육종의 부가가치 향상을 위한 종자가공처리 활성화 방안
한국육종학회지
2024 .03
Effects of Pumpkin (Cucurbita pepo L.) Seed Protein on Blood Pressure, Plasma Lipids, Leptin, Adiponectin, and Oxidative Stress in Rats with Fructose-Induced Metabolic Syndrome
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .03
고품질 다수확 품종 ‘농협 애’ 호박
한국육종학회지
2015 .01
Physiological Activities of Pumpkin Extracts Fermented by Bacillus spp.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
A TMT-based quantitative proteomic analysis provides insights into the protein changes in the seeds of high- and low- protein content soybean cultivars
Journal of Plant Biotechnology
2020 .01
Occurence and control of pumpkin fruit fly (Bactrocera depressa) in a field pumpkin
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Evaluation of Carotenoids Contents of Pumpkin Germplasms using HPLC
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
호박잎 분말을 첨가한 스폰지 케이크의 품질 특성, 항산화 활성 및 저장 기간에 따른 노화 억제 효과
한국식품영양학회지
2016 .12
국내외 종자산업의 현황과 GSP사업의 역할
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
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