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Fortification of mucilage and gamma aminobutyric acid in old pumpkin by co-fermentation using Bacillus subtilis and Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
유청을 이용한 Bacillus subtilis와 Lactobacillus plantarum의 혼합발효를 통한 γ-aminobutyric acid와 생리활성물질 강화
한국식품과학회지
2018 .12
Changes of Quality and Functional Properties of Ginseng Fermented by Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Production of Dendropanax morbifera fortified with poly-γ -glutamic acid and γ-aminobutyric acid by co-fermentation using Bacillus subtilis and Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Fermentation Characterization of Mulberry Leaf using Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Preparation and Characterization of Garlic Fermented by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Fortification of Poly-γ-Glutamic Acid and γ-Aminobutyric Acid in Homogenized Hydroponic Ginseng Co-Fermented by Bacillus subtilis HA and Lactobacillus plantarum EJ2014
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .12
Co-production of γ-PGA and GABA in Dendropanax trifidus Fermented by Bacillus subtilis and Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Co-Production of Poly-γ-Glutamic Acid and Gamma-Aminobutyric Acid by Fermenting Red Ginseng Concentrate with Bacillus subtilis and Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
시설상추에 대한 Bacillus subtilis S37-2의 처리효과
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .03
Physiological Activities of Pumpkin Extracts Fermented by Bacillus spp.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Lactobacillus plantarum KCB001을 이용한 발아대두 동충하초의 고상발효 공정 최적화
산업식품공학
2018 .01
Co-produce of Poly-γ-glutamic Acid and γ-aminobutic Acid by Bacillus subtilis and Lactobacillus plantarum for Dendropanax morbifera
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Acute and Subacute Toxicities of Crude Antifungal Compounds Produced by Lactobacillus Plantarum AF1 and Lactobacillus Plantarum HD1
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
양송이 배지로부터 분리된 Bacillus subtilis NO12의 특성
한국버섯학회지
2017 .01
Genotoxicological Safety Evaluation of Crude Antifungal Compounds Produced by Lactobacillus Plantarum AF1 and Lactobacillus Plantarum HD1
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Fortification of γ-aminobutyric acid in spirulina by fermentation using Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
근권토양에서 분리된 Bacillus subtilis subsp.의 길항능력 평가
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .10
Anti-Obesity Effect of Bacillus tequilensis and Lactobacillus plantarum in Diet-Induced Obese Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
다양한 유산균으로 제조한 발효마늘의 품질 특성
Food Science and Preservation
2022 .04
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