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국내 다소비 식품류의 Phytosterol 함량 분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Cognitive-Enhancing Activities of a Phytosterol in vitro and in vivo
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of cooking methods on the phytosterol content in nine selected vegetables
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .03
Establishment of HPLC-UV Analysis Method for Determine of Standard Compounds of Coffee Extracts
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
Antioxidant Activities of Edible Korean Mountainous Plant Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Soybean Sprouts: A Review of Nutrient Composition, Health Benefits and Genetic Variation
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
Developing Cholesterol Reducing Food Products with Phytosterols: Processing and Product Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparison of Antioxidant Capacities of Edible Flower Teas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physical Characteristics and Antioxidant Activity of Edible Films based on Apple Polysaccharides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Research Trends on Edible Insects as Edible Possibility and Functional Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Extraction Condition on in vitro Antioxidant Activities of Barley Sprout Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison on the Crude Fat Contents and Fatty Acid and Phytosterol Composition of Korean Corn Hybrids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparison of Antioxidant Compounds and Activities of Wheat Sprout Extracts according to Harvest Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
클로렐라 처리에 의한 유기농 콩나물 생육촉진 및 항산화 능력 증진효과
한국유기농업학회지
2015 .01
반응표면분석법을 이용한 땅콩의 phytosterol 추출조건 최적화
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
밀싹의 재배 정도별 항산화 활성과 이를 첨가한 설기떡의 품질특성
한국식품영양학회지
2024 .08
Antioxidant contents and activities of twelve varieties of vegetable sprouts
한국식품과학회지
2019 .06
식물성 유지 10종에 대한 주요 Phytosterol 함량 분석
한국식품영양학회지
2021 .01
Influence of Cooking Methods on Bioactive Compound Content and Antioxidant Activity of Brussels Sprouts
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .12
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
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