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Fat Content and Their Fatty Acid Composition in Korean Human Milk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
국내 다소비 식품류의 Phytosterol 함량 분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
쌀가루를 이용한 쌀식빵 영양성분분석
한국식품영양학회지
2018 .01
Concentration of ω-3 Fatty Acids Via Candida rugosa Lipase-catalyzed Esterification with Phytosterol And Fatty Acid from Anchovy Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of cooking methods on the phytosterol content in nine selected vegetables
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .03
Production of High-Purity Phytosterol from Corn Oil Deodorization Distillate Via a Two-Step Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
옥수수 색소 2호 품종의 일반성분, 유리당, 지방산 및 안토시아닌 색소의 함량
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
한국 옥수수 품종 개발의 변천과 전망
한국육종학회지
2020 .01
Cognitive-Enhancing Activities of a Phytosterol in vitro and in vivo
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
열대지역 수출용 다수성 단교잡 종실 옥수수 ‘케이엠5’
한국육종학회지
2024 .06
Processing and Quality Characteristics of New Canned Fish Products Contained Omega-3 Fatty Acids
수산해양교육연구
2019 .04
열대 적응형 조숙 다수성 단교잡종 옥수수 ‘케이엠3’
한국육종학회지
2024 .06
Developing Cholesterol Reducing Food Products with Phytosterols: Processing and Product Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Application of Fats and Oils in Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Analysis of the amino acid contents in the various parts of the forage corn ‘Gwangpyungok’
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .09
Antioxidant Activity of Edible Sprouts and Phytosterol Contents by HPLC/UV Analysis
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
반응표면분석법을 이용한 땅콩의 phytosterol 추출조건 최적화
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
식물성 유지 10종에 대한 주요 Phytosterol 함량 분석
한국식품영양학회지
2021 .01
콩 종실의 조단백, 조지방, 지방산 분석을 위한 근적외선 분광분석기(NIRS) 검량식 작성과 재래종 자원 평가
한국육종학회지
2016 .12
Oven-Roasting Effects the Fatty Acid Composition, Antioxidant Properties, and Oxidative Stability of Pomegranate(Punica granatum L.) Seed Oil
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .06
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