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여러 제형의 홍국발효 홍삼박을 산란계 사료에 첨가시 난각과 난황 특성에 미치는 영향
한국환경과학회지
2017 .07
Simultaneous Quantification of 13 Ginsenosides by LC-MS/MS and its Application in Diverse Ginseng Extracts
Mass Spectrometry Letters
2018 .06
홍삼박과 어성초를 여러 제형으로 가금사료에 첨가시 가금 혈액성상에 미치는 영향에 관한 연구 -현장연구를 중심으로-
한국환경과학회지
2017 .07
깔짚에서 발생되는 가스와 휘발성지방산에 대한 황산알루미늄과 비교 시 혼합 홍삼박제제의 평가: 축산환경 경영관점에서
한국환경과학회지
2015 .04
성게껍질 분말을 산란노계 사료에 첨가시 계란 신선도와 난각의 특성에 미치는 영향
한국환경과학회지
2020 .10
십전대보탕 부산물과 발효홍국 홍삼박의 혼합제재를 여러 가지 제형에 따라 오리사료에 첨가 시 오리 가슴육의 변화
한국환경과학회지
2020 .03
인삼, 홍삼, 연질 홍삼의 온도처리에 따른 페놀, 플라보노이드 및 총 다당류 함량
생명과학회지
2023 .07
일라이트(illite)를 산란계 사료에 첨가 시 계란 신선도와 지방산 조성에 미치는 영향
한국환경과학회지
2019 .09
Antioxidant Effects of Raw Ginseng, Soft Red Ginseng, and Red Ginseng Sap
생명과학회지
2020 .09
Change of Ginsenoside Profiles in Processed Ginseng by Drying, Steaming, and Puffing
Journal of Microbiology and Biotechnology
2019 .01
미생물 발효 당밀을 산란계 사료에 첨가 시 계란생산성과 특성에 미치는 영향에 관한 연구
한국환경과학회지
2019 .01
Effect of anti-oxidant and anti-inflammatory of red ginseng vinegar and black ginseng vinegar
한국분석과학회 학술대회
2023 .11
토양세균군집과 산양삼 생육특성 간의 상관관계 연구
환경생물
2019 .01
Effect of Short-term Intake of Fermented Red Ginseng in Elderly Korean Women
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
Correlation between the Content and Pharmacokinetics of Ginsenosides from Four Different Preparation of Panax Ginseng C.A. Meyer in Rats
Mass Spectrometry Letters
2021 .03
Discrimination of soil in ginseng farms using multi-element analysis
한국분석과학회 학술대회
2015 .11
Study of skin cell physiological activity of Red Ginseng low molecular weight polysaccharide
한국분석과학회 학술대회
2019 .05
홍삼박을 활용한 토양미생물제제가 수박의 생육에 미치는 영향 -현장연구를 중심으로-
한국환경과학회지
2015 .12
α-2,3 Linked Sialic Acids are the Potential Receptor for Shaan Virus Infection in MARC-145 Cells
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
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