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이용수
ABSTRACT
Introduction
Methods
Results
Discussion
Conclusion
References
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우리 국민의 철 섭취량 평가: 식품별 영양성분 함량자료와 한국형 총식이조사 기반 추정량 비교
대한지역사회영양학회지
2022 .06
한국인의 성별, 연령별, 지역별 나트륨과 칼륨 섭취 현황 및 기여음식 : 2010-2012년 국민건강영양조사 분석
대한지역사회영양학회지
2016 .12
국내 30-40 대 장년의 식이 나트륨·칼륨 비 및 음식군 에너지 섭취 비율과 비만과의 관련성 : 제 6~7기 (2013-2018) 국민건강영양조사를 바탕으로
한국생활과학회지
2022 .12
Trends in energy intake among Korean adults, 1998-2015 : Results from the Korea National Health and Nutrition Examination Survey
Nutrition Research and Practice
2017 .04
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2017 .04
Contribution of foods to absolute nutrient intake and between-person variations of nutrient intake in Korean preschoolers
Nutrition Research and Practice
2019 .08
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Nutrition Research and Practice
2019 .08
Dietary intakes of adolescents from food insecure households : analysis of data from the 6th (2013-2015) Korea National Health and Nutrition Examination Survey
Nutrition Research and Practice
2017 .12
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Nutrition Research and Practice
2017 .12
Trends in sodium intake and major contributing food groups and dishes in Korea: the Korea National Health and Nutrition Examination Survey 2013–2017
Nutrition Research and Practice
2021 .06
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Nutrition Research and Practice
2021 .06
성인 1인 가구의 소득수준에 따른 식품섭취 및 영양소 섭취 비교 : 국민건강영양조사 제7기(2016~2018년도) 자료 활용
한국지역사회생활과학회지
2024 .08
대구 지역 중학생들의 식습관에 따른 영양소 섭취 상태
과학논집
2015 .02
가공식품 중 육류 함량을 고려한 일상적인 육류 섭취량 분포 추정 연구: 국민건강영양조사 자료(2009년) 활용
대한지역사회영양학회지
2020 .04
한국인의 콜레스테롤 섭취 현황 : 국민건강영양조사 제6기(2013-2015) 자료를 이용하여
대한지역사회영양학회지
2017 .12
패스트푸드 섭취빈도와 건강실천
Korean Journal of Health Promotion
2020 .01
The relationship between household income and dietary intakes of 1-10 year old urban Malaysian
Nutrition Research and Practice
2015 .06
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Nutrition Research and Practice
2015 .06
2012년~2013년 국민건강영양조사 자료를 이용한 중년 남성의 단백질섭취비와 섭취패턴에 따른 대사증후군 위험도 비교
대한지역사회영양학회지
2016 .08
Magnesium intake and dietary sources among Koreans: findings from the Korea National Health and Nutrition Examination Survey 2016–2019
Nutrition Research and Practice
2023 .02
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