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이용수
ABSTRACT
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약 및 결론
REFERENCES
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2016 .01
남부지역 논의 사료작물-벼 이모작 작부체계에 적합한 벼 품종의 선발
한국환경과학회지
2022 .05
Mineral contents of rice and brown rice in ten rice varieties using ICP-OES and ICP-MS
한국분석과학회 학술대회
2019 .11
Outbreak of Rice Blast Disease at Yeoju of Korea in 2020
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2022 .02
NGS sequencing reveals that many of the genetic variations in transgenic rice plants match the variations found in natural rice population
Genes & Genomics
2019 .01
Improved organic and pesticide-free rice discrimination depending on multiple stable isotope ratios analysis and rice milling state
한국분석과학회 학술대회
2023 .11
Outbreak of Rice Panicle Blast in Jeonbuk Province of Korea in 2021
The Plant Pathology Journal
2023 .02
OryzaGP: rice gene and protein dataset for named-entity recognition
Genomics & informatics
2019 .01
대구지역 성인들의 연령별 떡에 대한 기호도 및 섭취실태
과학논집
2015 .02
보드라미 쌀 품종의 취반특성에 관한 연구
한국식품조리과학회지
2017 .01
신령버섯 자실체 메탄올 추출물의 항산화, 항당뇨 및 Nitric Oxide의 저해 효과
대한임상검사과학회지
2015 .01
초석잠(Stachys sieboldii Miq.) 분말의 첨가량을 달리한 쌀 영양바의 품질특성
한국식품조리과학회지
2017 .01
Screening and Application of Bacillus Strains Isolated from Nonrhizospheric Rice Soil for the Biocontrol of Rice Blast
The Plant Pathology Journal
2020 .06
지역 농산물의 항산화 및 NO 생성 효과
한국지역사회생활과학회지
2022 .05
흑찰거대배아미를 이용한 팝라이스와 흑미차의 품질 특성
생명과학회지
2015 .01
Dissecting the meteorological and genetic factors affecting rice grain quality in Northeast China
Genes & Genomics
2021 .08
Study on Anti-Inflammatory and Moisturizing Effect of Extracts from Abelmoschus esculentus
한국미생물·생명공학회지
2024 .03
Discrimination analysis of production year of rice based on mass spectrometer
한국분석과학회 학술대회
2017 .11
남부지역 논에서 토양의 이화학적 특성 및 벼의 생산성과 미질 향상을 위한 이탈리안 라이그라스-벼 이모작 작부체계의 적용
한국환경과학회지
2021 .08
Evaluation of Anti-Sapstain Activity of Rice Powder Adhesives Modified with Wood Preservatives
목재공학(Journal of the Korean Wood Science and Technology)
2016 .01
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