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The Effect of Different Nutrient Solutions on the Growth of Sweet Basil in Deep Flow Technique Hydroponics
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Water Use and Stomatal Development of Sweet Basil under Various RGB Combinations
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Interaction of Temperature and Light Intensity on Growth Parameters and Functionality of Sweet Basil (Ocimum basilicum)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
바질의 광도 조건에 따른 건조 처리 효과 차이
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Stability of phenolic acids and the effect on weed control activity
Applied Biological Chemistry
2015 .01
유묘기 인공광원별 스위트바질과 오팔바질 새싹의 기능성 변화
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Development of Organic Fertilizer Solution for Hydroponics
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Growth and Photosynthetic Characteristics of Beet, Iceplant, and Sweet Basil as Affected by Fluorescent and LEDs Lighting Systems in a Plant Factory
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Key genes in the phenylpropanoids biosynthesis pathway have different expression patterns under various abiotic stresses in the Iranian red and green cultivars of sweet basil (Ocimum basilicum L.)
Plant Biotechnology Reports
2021 .10
식물공장내 LED광원에 따른 바질의 생육과 기능성 성분
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Comparison of Phenolic Compounds Accumulation and Antioxidant Activity among Six Basil Cultivars
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
Growth and Fruit Characteristics of Watermelon according to the Control of the Nutrient Solution Concentration for each Growth Stage in Hydroponics
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
착과절위에 따른 파프리카 생육과 수량 특성
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Antioxidant and Functional Analysis of Hydroponics Cultivated Barley Sprouts with Different Light Treatments
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
몽골산 Iris bungei 추출물의 자유 라디칼 소거 및 α-glucosidase 저해 활성
Food Science and Preservation
2017 .10
Selected Phenolics for Health Management
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Responses of the phenolic compounds of Zea mays under heavy metal stress
Applied Biological Chemistry
2016 .01
고구마 품종별 끝순의 영양 및 기능성분 함량
한국식품영양과학회지
2020 .11
Fruit Characteristics according to the Composition Ratio of the Artificial Medium in the Root Zone during Hydroponics of Small and Medium-Sized Watermelons
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Bioactive Compounds, Antioxidant Activity and Inhibition of Key Enzymes Relevant to Alzheimer’s Disease from Sweet Pepper (Capsicum annuum) Extracts
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .09
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