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Quality Optimization of Yuzu Syrup Using Preserved Yuzu and Yuzu Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
탄소동위원소비를 활용한 제주지역 유통 천연당류 제품의 C₄ 사탕수수당 혼입 및 진위 판별조사
한국식품영양과학회지
2024 .07
Development of Yogurt using by Yacon Concentrate Syrup as Sugar Substitute
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparisons of Fresh and Preserved Yuzu on Free Sugars, Dietary Fibers and Antioxidant Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
프락토올리고당 첨가 블루베리청의 이화학적 품질 특성에 관한 연구
Food Science and Preservation
2017 .09
The Effects of Hydrolysate from Rice Syrup Meal on Exercise Performance in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical and rheological properties of potato starch syrup supplemented with superfine Hypsizigus marmoreus mushroom powder
Food Science and Preservation
2022 .07
유자 첨가 사료보충제 식이 갈색거저리의 품질 특성
Food Science and Preservation
2019 .12
Physicochemical and Rheological Properties of Commercial Syrup Products Containing D-Allulose
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Optimal Manufacturing Conditions and Quality Properties of Lentinula edodes Stipe Syrup
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidant activities of Cookies added with Boehmeria nivea syrup
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Specific marker for beet sugar syrup (SMB) for the detection of honey adulteration using a liquid chromatography-tandem mass spectrometry (LC-MS/MS)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
동결 전처리가 유자과피 당절임 삼출액의 품질 특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2020 .02
건조방법에 따른 유자 분말 및 이를 함유한 발포정의 품질특성 및 기능성 분석
한국식품영양학회지
2024 .06
Development of Kochujang Made with Postmature Banana Instead of Corn Syrup
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Protective Effects of Yuzu Extracts on Free Fatty Acid-Induced Oxidative Injury in Hepatocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
액상과당과 대사증후군
식품산업과 영양
2016 .06
유자 동해피해 경감을 위한 토양 관리 효과
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Physiochemical and Functional Characterization of Yuzu, Hardy Orange, Bujiwha
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Physicochemical characteristics and antioxidant properties of syrup prepared by apple pomace powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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