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이용수
ABSTRACT
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
REFERENCES
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대체 감미료를 활용한 저당 유자 시럽 제조 및 이화학적 특성 조사
한국식품영양학회지
2024 .04
The Effects of Hydrolysate from Rice Syrup Meal on Exercise Performance in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical and rheological properties of potato starch syrup supplemented with superfine Hypsizigus marmoreus mushroom powder
Food Science and Preservation
2022 .07
Development of Yogurt using by Yacon Concentrate Syrup as Sugar Substitute
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Physicochemical and Rheological Properties of Commercial Syrup Products Containing D-Allulose
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
프락토올리고당 첨가 블루베리청의 이화학적 품질 특성에 관한 연구
Food Science and Preservation
2017 .09
Specific marker for beet sugar syrup (SMB) for the detection of honey adulteration using a liquid chromatography-tandem mass spectrometry (LC-MS/MS)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of Kochujang Made with Postmature Banana Instead of Corn Syrup
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
액상과당과 대사증후군
식품산업과 영양
2016 .06
Optimal Manufacturing Conditions and Quality Properties of Lentinula edodes Stipe Syrup
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Investigation of Incorporation and Authenticity of C4 Sugars in Natural Sugars Using Carbon Isotope Ratio
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Sweet Potato Syrup Production by Saccharification of Sweet Potato With Malt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
A 14-day Repeated-Dose Oral Toxicity Study of the Palatinose Syrup Bioconverted from Sucrose in Sprague-Dawley Rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
동결 전처리가 유자과피 당절임 삼출액의 품질 특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2020 .02
Antioxidant activities of Cookies added with Boehmeria nivea syrup
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antioxidant Activities of Painted Maple (Acer mono) leaf extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Optimization of passion fruit liquid tea by mixture design
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Mitigating Ammonia and Nitrous Oxide Emissions and Increasing Nitrogen use Efficiency through Nitrogen Inhibitors under Calcareous Soil Using 15N Stable Isotope
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
Physicochemical characteristics and antioxidant properties of syrup prepared by apple pomace powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Investigation of Discrimination between Organic and Non-Organic Vegetables using Stable Isotope Ratio Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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