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Chemical Compositions and Physical Properties of Acer mono Saps Collected from Different Four Regions in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant Activity of Extracts from Different Parts of Acer tegmentosm
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
The Draft Genome Assembly and Genetic Diversity Assessment for Acer pictum var. mono Franch.
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Physiological Activities on Extracts from Branches of Acer palmatum THUNB
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
딸기(Fragaria ananassa var. ‘Seolhyang’) 잎 분획별 추출물의 항산화 활성 평가
한국식품영양과학회지
2018 .03
Antioxidant Activity of Persimmon Leaf Extracts Collected from April to September
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Comparison of Antioxidant Activity and Antibacterial Effect of Green Tea Leaf and Moringa Leaf Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality characteristics and Antioxidant Activities of Organic and Conventional Perilla Leaf
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant activities of apple extracts at various condition from different origins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparison of the antioxidant and anti-inflammatory activities of leaf extracts from grain amaranths (Amaranthus spp.)
Journal of Plant Biotechnology
2022 .03
토종다래(Actinidia arguta) 추출물의 Elastase 및 멜라닌 생합성 저해 효과
한국식품영양학회지
2023 .04
탄소동위원소비를 활용한 제주지역 유통 천연당류 제품의 C₄ 사탕수수당 혼입 및 진위 판별조사
한국식품영양과학회지
2024 .07
Comparison of whole plant parts (flowers, leaves, stem and roots) on the antioxidant materials from Cirsium extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Screening of the Antioxidant Activity from Medicinal Plant Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant activity and immune-enhancing effect of aqueous leaf extract of Elaeagnus multiflora Thunb.
Food Science and Preservation
2020 .07
Antioxidant and Anti-Inflammatory Activity of Wild-Plants Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Protective Role of Acer okamotoanum and Its Active Compounds from Cognitive Impairment Induced by Obesity and AβAccumulation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparison of Antioxidant and Antibacterial Effects and Bioactive Components of New Material CPE-1 and Chamaecyparis obtusa Leaf Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antioxidant and Antiobesity Activities of Red Bean Tea Supplemented with Lotus Root and Leaf Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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