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Lutein Contents and Antioxidant Activity in Various Small Red Bean Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Physicochemical properties and antioxidant activities of gochujang added with lotus leaf powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparison of Antioxidant Activity and Antibacterial Effect of Green Tea Leaf and Moringa Leaf Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant and Anti-Stress Activities of Hot Water Extract from Lotus (Nelumbo nucifera) Root
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Activities of Red Bean Porridge Including Ginseng Oligosaccharide Extract with Different Pretreatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Evaluation of the Antioxidant Activities in Blended Teas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antiobesity Effect of water soluble fraction of Smilax china L. leaf ethanol extract in 3T3-L1 adipocyte
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Fractions from Green Coffee Bean Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant capacity of novel Korean tea germplasm with yellow-green leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
커피빈의 물리화학적 결점에 따른 추출액의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .10
Antioxidant capacity of novel Korean tea germplasm with purple-green leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antioxidant Activation and inflammation effect of Domestic and Foreign black Tea Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antiobesity effect of Ginsenoside Rg3 in 3T3-L1 adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of whole plant parts (flowers, leaves, stem and roots) on the antioxidant materials from Cirsium extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
딸기(Fragaria ananassa var. ‘Seolhyang’) 잎 분획별 추출물의 항산화 활성 평가
한국식품영양과학회지
2018 .03
전처리를 달리한 연잎을 이용한 약주의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .04
A Study on Physiological and Antiobesity Activity of Complex Extract of Nelumbo nucifera G. and Development of Functional Diet Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Blood vessel improvement Effects of Date Plum ( Diospyros lotus) Leaf Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antioxidant Activity of Persimmon Leaf Extracts Collected from April to September
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality characteristics and antioxidant activities of cheonggukjang prepared with soybean and lotus seeds
한국식품과학회지
2021 .04
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