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갈대 뿌리와 갈대순 첨가에 따른 약주의 품질특성
Food Science and Preservation
2015 .08
단백질과 지방첨가가 약주의 품질특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2015 .06
Effect of Fermentation Temperature on the Quality Characteristics of Yakju with S. cerevisiae Y297
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
연잎의 품질특성에 미치는 전처리 방법과 저장온도의 영향
Food Science and Preservation
2016 .04
약주 제조를 위한 저온 적응성 효모의 특성
Food Science and Preservation
2015 .12
Quality Characteristics of Marigold added Korean Traditional Wines (Yakju) by Heat Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Estimation of Leaf Area of Paprika with Leaf Length, Leaf Width, and Node Number using Regression Model and Artificial Neural Network
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Physicochemical properties and antioxidant activities of gochujang added with lotus leaf powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
도정도를 달리한 쌀누룩이 약주의 품질 변화에 미치는 영향
한국식품과학회지
2017 .06
Blood vessel improvement Effects of Date Plum ( Diospyros lotus) Leaf Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
돼지감자(Helianthus tuberosus L.)의 첨가량과 증자처리에 따른 약주 발효 특성
Food Science and Preservation
2023 .02
Estimation of Leaf Area through Multiple Regression Analysis based Leaf Length and Width on the Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
딸기(Fragaria ananassa var. ‘Seolhyang’) 잎 분획별 추출물의 화장품 소재 특성
한국식품영양과학회지
2018 .03
Bioactive Compounds and Antioxidant Activities of MBA-added Korean Traditional Wines (Yakju) by Pretreatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
저온 적응성 효모와 발효온도에 따른 약주의 품질특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .10
Characteristics of Dry Type Yakju Fermented with Yeast Strains Isolated from Korean Traditional Starter ‘Nuruk’
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Leaf Analysis and Changes in Leaf Mineral Content of Prunus Persica
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Physiochemical Properties of Yakju (Korean Rice Wine), Supplemented with Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality characteristics and antioxidant activities of cheonggukjang prepared with soybean and lotus seeds
한국식품과학회지
2021 .04
Antioxidant and Antiobesity Activities of Red Bean Tea Supplemented with Lotus Root and Leaf Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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