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바이오매스 소재 기반 전기방사 특성 평가
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2023 .10
반응표면분석법을 이용한 마른멸치 제조 조건 최적화
수산해양교육연구
2017 .12
리그닌 기반 전기방사 섬유 제조 및 특성
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2024 .10
카르복시메틸 셀룰로오스 기반 전기방사 섬유 제조 및 특성 분석
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2022 .04
Optimization of High Protein blueberry Care Food Jelly Manufacturing Conditions Using Response Surface Methodology (RSM)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
프로바이오틱 유산균 발효조건 탐색을 위한 다반응 최적화의 활용
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2023 .06
Optimization of Deodeok Extraction Condition Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Optimization for Extraction Conditions of Broccoli Sprouts by Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Optimization for Lactic Acid Fermentation Condition of Blueberry Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Optimization of Dihydroferulic Acid Production using Response Surface Methodology (RSM)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Optimization of Extraction Method for Antioxidant Activities from Shiitake Mushroom (Lentinula edodes) using Response Surface Methodology (RSM)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
인공 노화 종이에 전기방사된 폴리비닐알콜/셀룰로오스 트리아세테이트 섬유의 종이 보강 효과
펄프·종이기술
2018 .10
Optimization for Lactic Acid Fermentation Condition of Jujube Extract using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Optimization of Spray Drying Conditions of Soft Persimmon Beverage Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Optimization of processing mango jelly with response surface methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Improving the Quality of Response Surface Analysis of an Experiment for Coffee-supplemented Milk Beverage: II. Heterogeneous Third-order Models and Multi-response Optimization
Food science of animal resources
2019 .01
Optimization of Enzymatic Hydrolysis of Chicken Breast Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Salt 첨가에 따른 CMC/PVA 전기방사 용액 특성 분석
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2023 .10
Response Surface Methodology Using a Fullest Balanced Model: A Re-Analysis of a Dataset in the Korean Journal for Food Science of Animal Resources
한국축산식품학회지
2017 .01
Optimization of Extraction Conditions of Flammulina velutipes by Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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