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Optimization for Lactic Acid Fermentation Condition of Blueberry Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Optimization of processing mango jelly with response surface methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
반응표면분석법을 이용한 마른멸치 제조 조건 최적화
수산해양교육연구
2017 .12
Major royal jelly protein 2 acts as an antimicrobial agent and antioxidant in royal jelly
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Optimization of Dihydroferulic Acid Production using Response Surface Methodology (RSM)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
블루베리 유전체 연구현황 및 전망
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
Response Surface Methodology 기법을 이용한 산림바이오매스 유래 섬유의 최적 전기방사 조건 탐색
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2024 .10
The effect of chitosan on anti-corruption of the protein insect jelly
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Distribution and Characteristics of Blueberry Cultivars Introduced in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Quality Characteristics of Commercial Stick-Type Jelly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Optimization of Extraction Method for Antioxidant Activities from Shiitake Mushroom (Lentinula edodes) using Response Surface Methodology (RSM)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Effect of Blueberry Concentrate and Blueberry Fermented Products on Lipid Metabolism and Antioxidant Enzyme Activities in Ovariectomized Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Heat Processing of Royal Jelly at 52 and 72°C on the Growth and Development of Apis mellifera L. Honey Bee Larvae in vitro ( Hymenoptera, Apidea)
Journal of Apiculture
2022 .11
A New Plum Cultivar ‘Jelly Heart’
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Antioxidant Effects of Apple Peel, Blueberry, Bread Containing Apple Peel and Blueberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality and antioxidant properties of jelly incorporated with corn concentrate
Food Science and Preservation
2018 .07
Optimization of Uronic Acid and Sialic Acid Extractions from Velvet Antlers Using a Response Surface Methodology (RSM)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Optimization of Deodeok Extraction Condition Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Optimization of Enzyme-Assisted Extraction for Citrus peel using Response Surface method and Citrus peel jelly making
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Standardization Model for the Production Method of Functional Food Materials Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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