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Quantification and Optimization of Sialic Acid Extraction from Korean Velvet Antler
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
In Vitro and In Vivo Antioxidant Activity of Novel Peptide Purified from Velvet Antler
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Relationships between Antioxidants and Quality Characteristics from Velvet Antlers of Formosan Sambar Deer
한국축산식품학회지
2017 .01
제비집 시알산 유래 영양전달체(Nutrient Delivery System)의 인지기능 및 운동기능 개선 효과
한국식품영양학회지
2020 .01
Acute oral toxicity assessment of the deer velvet antler ex- tract for 14 days using ICR mice model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Factors affecting the estimation of antler production in elk deer (Cervus canadensis)
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .09
Effect of Enzyme Treatment on Sialic Acid Content of Bird"s (Sea Swallow) Nest
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Optimization of Dihydroferulic Acid Production using Response Surface Methodology (RSM)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Optimization of Anthocyanin Extraction using Organic Acid from Black Rice Bran by using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Optimization of Extraction Method for Antioxidant Activities from Shiitake Mushroom (Lentinula edodes) using Response Surface Methodology (RSM)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Optimization of High Protein blueberry Care Food Jelly Manufacturing Conditions Using Response Surface Methodology (RSM)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
반응표면분석법을 이용한 마른멸치 제조 조건 최적화
수산해양교육연구
2017 .12
Optimization for Lactic Acid Fermentation Condition of Blueberry Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Sika Deer (Cervus nippon) Velvet Antler Extract on the Reversal of Epithelial-Mesenchymal Transition-related Genes in Prostate Xenograft Tumors
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Optimization of Deodeok Extraction Condition Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Optimization for Lactic Acid Fermentation Condition of Jujube Extract using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
국내산 백태 품종의 지방산 및 유리아미노산 조성
한국식품영양학회지
2024 .04
Optimization for Extraction Conditions of Broccoli Sprouts by Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Add science to the value of deer antlers; KD
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Response Surface Methodology 기법을 이용한 산림바이오매스 유래 섬유의 최적 전기방사 조건 탐색
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2024 .10
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