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Effects of Steaming Process on Quality of Black ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Study on the appearance characteristics of black ginseng (Panax ginseng C. A. Meyer) by drying methods
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Effect of Hangover Drink using Black Ginseng and Black Ginseng Vinegar on Alcohol-degrading Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Evaluation of Black Ginseng and Black Garlic as Antidiabetic Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-obesity effects of cultivated ginseng, -wild ginseng and -red ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The activity alcohol dehydrogenase and acetaldehyde dehydrogenase of white ginseng, red ginseng, black ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Characteristics of Black ginseng by Puffing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
원료삼 크기와 형태가 흑삼의 품질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .10
Antioxidant activities of flower, berry and leaf of Panax ginseng C. A. Meyer
한국식품과학회지
2020 .08
In Vitro and In Vivo Antioxidant Activity of Aged Ginseng (Panax ginseng)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
Current Review on Korean Red Ginseng Antiviral Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Anti-proliferative effect of crude saponins isolated from heated ginsengs in PC3 prostate cancer cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of Ginseng Product Consumers Based on Processed Type of Ginseng
Agribusiness and information management : AIM
2015 .01
Development of functional ingredients for prostate health based on traditional medicine: Strategies and applications
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Processed Ginseng Product Having Anti-Stress Effect
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
가공방법에 따른 홍삼과 흑삼의 이화학적 성분 분석
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Antioxidant Activity of Black Ginseng Prepared by Steaming-Drying Times
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Effects of Ginseng By-products Supplementation on Productivity and Egg Quality in Laying Hens under Heat Stress
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2024 .11
흑홍삼혼합물이 체내 알코올대사에 미치는 효과
한국식품영양학회지
2016 .10
Ginsenoside content in Processed Red ginseng Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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