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Quality Characteristics of Instant Starch Gel Food Using by Pre-gelatinized Starch Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Potato and Quinoa Starch Blends on the Physicochemical Properties of Filled Hydrogels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Rheological and Tribological Properties of Agglomerated Potato Starch Powders
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
식품산업에서 물성분석장치의 활용 동향
식품과학과 산업
2018 .03
The relationship between rheological and 3D printing properties of surimi adding fish oil and starch to utilize surimi-based 3D food printing technology
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
3D Printing of Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Modulating effect of citrus peel powder on potato starch 3D food printing ink
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Starch Modification for Human Health Benefits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Rheological Properties of Starch Latex Dispersions and Starch Latex-Containing Coating Colors
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
Effect of pH on Rheological Properties of Dysphagia-Oriented Thickened Water
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
Application of Food Printing in the Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Investigation of Chlorella Effectiveness as Biofertilizer in Strawberry Nursery Period
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2021 .11
한국의 녹말 산업 발달사
식품과학과 산업
2018 .03
Structural, Pasting, and Rheological Properties of Cross-Linked Rice Starch with Succinic Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Evaluation of Rheological Properties of Pork Myofibrillar Protein Gel treated with various levels of Chickpea Powder with Different Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
녹말 나노 입자의 연구 현황
식품과학과 산업
2019 .12
3D 프린팅 기술과 미래식품산업의 응용
식품과학과 산업
2016 .12
Effect of base paper characteristics on starch penetration during surface sizing
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
Effects of different drying method of Cranberry Bean Powder on Rheological Properties of Chicken Myofibrillar Protein Gels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
혐기소화액을 배지로 이용한 클로렐라 배양액의 처리가 고추 종자 발아에 미치는 영향
한국국제농업개발학회지
2018 .01
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