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Edible Insects and Future Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Research Trends on Edible Insects as Edible Possibility and Functional Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparison of Physicochemical Properties of Low and High-Moisture Extruded Meat Analogs with Different Moisture Contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Revolutionizing the food service industry: The potential of alternative meats and edible insects for sustainable food systems
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Edible Insects: Prospects and Challenges
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
식용곤충을 이용한 식품 관련 국내 특허 현황 분석
한국식품영양학회지
2022 .04
Exploring the Role of Emulsifiers in Enhancing High- Moisture Meat Analog Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antioxidative Activity of Edible Insects Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Edible Insects as a Protein Source: A Review of Public Perception, Processing Technology, and Research Trends
Food science of animal resources
2019 .01
Investigating the Effect of Different Starch Types on Meat Analog Produced through High-Moisture Extrusion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Research Trends on The Bioactivities of Edible Insects in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Development of Food Science Education Program Using Edible Insects for Infants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
Utilization of Edible Insects in the Food and Foodservice Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Full Fat Soy-Based High Moisture Meat Analogs: Effects of Formulations on Product Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Consumer Acceptance of Pet Feed using Edible Insects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of Different Modified Starches on Plant-Based Meat Analogs Produced by Low-Moisture Extrusion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of full-fat soy content on extruded low- and high-moisture meat analogs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
곤충식품 개발 현황 및 전망
식품과학과 산업
2016 .12
Comparison of antioxidant capacity of protein hydrolysates from 4 different edible insects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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